Holland Camper Verhuur

Campers

Wij bieden u een ruim en mooi aanbod van kwaliteitscampers met verschillende indelingen, maten en uitvoeringen. De campers waarover Holland Camper Verhuur beschikt zijn van de topmerken Adria, Knaus en Weinsberg.

Adria Campers een begrip in camperland. Met een reputatie van betrouwbaarheid, luxe en innovatieve uitvoeringen.

Weinsberg & Knaus maken al jaren deel uit van de Knaus-Tabbert Groep en staan garant voor buitengewone kwaliteit en comfortabele degelijkheid.

Adria Weinsberg Knaus

Adria 600 SP Malaga

Een compacte en slim ingedeelde buscamper die voorzien is van alle moderne gemakken en zich laat rijden als een personenauto.

2 personen

Adria 640 SL Malaga

Een ruime buscamper met alle moderne voorzieningen die veel bagageruimte heeft en makkelijk ‘stand alone’ de natuur in kan.

2 personen

Adria Coral PLUS 670 SL

Een zeer ruime half-integraal camper met diverse innovaties. Ruime lichtval binnen vanwege de lichtkoepels. Uiteraard met een Nespresso-apparaat, airco in het woongedeelte en een automatische versnellingsbak.

2-3 personen

Adria Matrix Plus 670 DC

Een exclusieve half-integraal camper met een zeer moderne inrichting. Ruime lichtval binnen vanwege de lichtkoepels. Uiteraard met een airco in het woongedeelte, een fietsdrager voor elektrische fietsen, een Nespresso-apparaat en airco in het woongedeelte.

4 personen

Knaus Sky Ti 650 MEG Platinum Edition

Een half-integraal camper met alle luxe die je van Knaus mag verwachten. Zoals een TV, Nespresso-apparaat, airco in het woongedeelte en een automatische versnellingsbak.

2 personen

Weinsberg CaraSuite 650 MF

Een volledig uitgeruste half-integraal camper met een frans bed achterin en een hefbed voorin. Tevens voorzien van een Nespresso-apparaat, airco in het woongedeelte en een automatische versnellingsbak.

4 personen

Weinsberg CaraCore 650 MEG

Een state-of-art integraal camper die alles biedt wat je zoekt in een camper. Twee bedden van ruim 2 meter lang die samen te voegen zijn tot 1 groot bed en een zeer ruim hefbed voorin. Vanzelfsprekend met een Nespresso-apparaat, airco in het woongedeelte en een automatische versnellingsbak.

4 personen

Weinsberg CaraCore 700 MEG

Onze grootste camper en nog steeds geschikt voor het B-rijbewijs. Gescheiden doucheruimte en toiletruimte. Twee bedden van ruim 2 meter lang die samen te voegen zijn tot 1 groot bed en een zeer ruim hefbed voorin. Natuurlijk met een TV, Nespresso-apparaat, airco in het woongedeelte en een automatische versnellingsbak.

4 personen